Solinola kapi – preventiva ili lek?

  • Solinola kapi primenjene odmah nakon infekcije, u periodu inkubacije, preveniraju pojavu simptoma jer brzo stvaraju balans jona u neposrednoj okolini ćelija i izostaje njihovo uništavanje, a samim tim  izostaje upala koja stvara simptome. Da bi ćelije bile otpornije dovoljno je uzimati 1-2 puta nedeljno Solinola kapi neograničeno dugo.

Zbog ovoga se preporučuje uzimanje Solinola kapi nakon prve doze vakcine, dok se ne stvori imunitet, kako bi se, ukoliko dođe do infekcije u ovom periodu, prevenirali teži simptomi upale. Dovoljno je uzimati je 2 puta nedeljno prema uputstvu dok ne prođe najmanje 15 dana nakon druge doze vakcine.

  • Ukoliko ste bili u kontaktu sa osobom koja je bila zaražena ili ste bili u nekoj većoj grupi ljudi, možete uzeti Solinola kapi u toku jednog dana kako biste smanjili mogućnost razvoja upale ukoliko je došlo do infekcije. Nastaviti 1-2 puta nedeljno još najmanje dve nedelje.
  • Kada se razviju prvi simptomi virusnih infekcija i prehlada od strane respiratornog i digestivnog trakta, upotrebu lekova možete odložiti ili čak izbeći blagovremenom upotrebom Solinola kapi. Za potpunu efikasnost veoma je važno na vreme početi sa primenom, jer deluju na reakcije koje se dešavaju na samom početku upala u prvih nekoliko dana. Učinite nešto prirodno dobro za svoj organizam – koristite Solinola kapi.

RSD

No products in the cart.