Solinola kapi – efikasne u borbi protiv virusa i toksina. Kako deluju?

Solinola kapi su napravljene tako da utiču na popravljanje početnih poremećaja na nivou ćelije koji su rezultat virusnih infekcija, prehlada i toksiinfekcija.

Ćelija napadnuta od strane mikroorganizma ili oštećena na drugi način prvo počinje:

  • da menja svoju elektroneutralnost,
  • što dovodi do promene njene propustljivosti,
  • to dalje narušava acidobaznu ravnotežu i
  • vodi energetskom disbalansu.

Veoma važnu ulogu u ovim prvim promenama na nivou ćelije za vreme virusnih infekcija imaju soli koje se nalaze u ćeliji i neposredno u okolini ćelije. Narušavanje ravnoteže odnosa ovih soli vodi dalje u propadanje ćelija i upalu.

Kada se pojave prvi simptomi: kašalj, grebanje u grlu, bolovi u grlu, slabost i malaksalost, pivišena temperatura… pre nego što uzmete bilo koji lek, uzmite Solinola kapi. U najvećem broju slučajeva nakon 24 sata dolazi do potpunog oporavka, jer one poprave odnos soli u neposrednoj okolini ćelije kao i u samoj ćeliji što zaustavi oštećenje i razvoj upale.

Ukoliko osetite mučninu, nagon na povraćanje, ako povraćate ili osetite bolove u stomaku, proliv, povišenu temperaturu… takođe, pre nego što uzmete bilo koji lek, uzmite Solinola kapi. U najvećem broju slučajeva simptomi nestaju za 24 sata. Veoma efikasne kod stomačnih virusnih infekcija u detinjstvu.

Solinola kapi, adekvatnom nadoknadom odgovarajućih soli, stvaraju optimalnu sredinu i popravljaju započeto narušavanje ćelijske funkcije epitela respiratornog i digestivnog sistema. Na taj način zaustavljaju napredovanje upale kod virusnih infekcija bez obzira na vrstu virusa ( ADENO, CORONA, INFLUENCA, ROTA…).